Dizajni

Dizajni

Koncepti i dizajnit të Chery është të kombinojë frymën dhe formën dinamike të lëngshme, duke reflektuar dinamikën natyrore dhe tërheqjen e gjeneratës së re moderne 2.0 HDS (Hydro Dynamic Surfacing). Stili HDS përcakton konceptin ...

Më shumë
Autopilot

Autopilot

Chery i kushton vëmendje të madhe sigurisë së klientëve të saj. Funksioni Autopilot monitoron, asiston apo edhe merr kontrollin e funksioneve të caktuara të drejtimit, frenimit dhe madje edhe parkimit të automjetit tuaj, duke aplikuar teknologji të ...

Më shumë

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.