RISI E PAVARUR

Në 20 vitet e fundit, Chery ka insistuar gjithmonë në inovacione të pavarura dhe ka krijuar qendra K&Zh në Kinë, Gjermani, SHBA dhe Brazil. Ajo ka krijuar gjithashtu një ekip global të kërkimit dhe zhvillimit të automobilave me më shumë se 5,500 punonjës, duke ndërtuar gradualisht një sistem holistik të kërkimit dhe zhvillimit të produktit. Në këtë mënyrë Chery ka krijuar me sukses marka si Arrizo, Tiggo me shitje kumulative globale prej më shumë se 10 milionë njësi.

  • 20+ vite inovacion të pavarur
  • Mbi 1500 pika jashtë Kinës në mbarë botën
  • 80+ vende/rajone të eksportuara në
  • 10 MILION+ pronarë Chery në mbarë botën
  • 5,500+ talente Kërkim dhe Zhvillim

 

PARTNERITET GLOBAL

Chery ka ndjekur një strategji globalizimi që nga themelimi i saj dhe është bërë kompania e parë e automobilave në Kinë që eksporton automjete, pjesë CKD, motorë, teknologji prodhuese dhe pajisje në tregun global.

Në vitin 2012, Chery dhe Jaguar Land Rover Motors investuan së bashku në themelimin e Chery Jaguar Land Rover Motors Co., Ltd., sipërmarrja e parë e përbashkët kino-britanike në industrinë e automobilave të nivelit të lartë në Kinë.

Chery jo vetëm që është i pasur me teknologjitë kryesore tradicionale në industrinë e automobilave, por gjithashtu po përshpejton pushtimin e epokës së automjeteve inteligjente. Chery bashkëpunon me kompanitë kryesore të teknologjisë inteligjente, si Horizon Robotics, Huawei, iFly Tek, Alibaba, etj.

Vështrim i përgjithshëm

Vështrim i përgjithshëm

TEKNOLOGJIA PËR TË ARDHMEN

Në të ardhmen, tregu i automobilave do të hyjë në epokën e elektrifikimit, lidhjes, inteligjencës dhe ndarjes. Sistemi Chery Lion zë vendin e tij global sipas nevojës së kohës. Sistemi më i fundit Chery Lion 2.0 është implementuar në modelet Tiggo 8, duke mbështetur funksione të tilla si kontrolli i zërit, njohja e fytyrës, navigimi AR, shërbimi në internet dhe shtëpia inteligjente. Chery ka zhvilluar me sukses gjeneratën e parë dhe të dytë të produkteve të drejtimit pa pilot dhe planifikon të arrijë L4 drejtimin shumë autonom në vitin 2025.

Bazuar në teknologjinë e informacionit, Chery do të integrojë transportin inteligjent, prodhimin inteligjent, IOT dhe blockchain, të cilat do t'i përkushtohen ofrimit të një stili jetese të ndërlidhur të zgjuar për konsumatorët globalë në epokën e re.

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.