Koncepti i dizajnit të Chery është të kombinojë frymën dhe formën dinamike të lëngshme, duke reflektuar dinamikën natyrore dhe tërheqjen e gjeneratës së re moderne 2.0 HDS (Hydro Dynamic Surfacing). Stili HDS përcakton konceptin e "vibrant" dhe është i destinuar për përdoruesit më të rinj, si dhe përdoruesit me një qëndrim dhe vizion të avancuar.

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.