Chery i kushton vëmendje të madhe sigurisë së klientëve të saj. Funksioni Autopilot monitoron, asiston apo edhe merr kontrollin e funksioneve të caktuara të drejtimit, frenimit dhe madje edhe parkimit të automjetit tuaj, duke aplikuar teknologji të avancuara për të garantuar më tej sigurinë tuaj në drejtimin e përditshëm.

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.