E ARDHMJA FILLON ME MODELIN FX

FX u zhvillua në kuadër të konceptit Art in Motion bazuar në artin avangard, si një eksperiment me konceptin, ngjyrën dhe formën. Filozofia e dizajnit të Art in Motion bazohet në idenë se dizajni funksional mund të jetë gjithashtu tepër i bukur, që mund të preket, shihet nga jashtë dhe ndihet pas timonit.

DIZAJNI TEKNIK

Të gjithë elementët theksojnë një pamje moderne sportive: grilë e stilizuar e radiatorit, goma aliazhi 18" me dy ngjyra, çati lundruese, trup dinamik me kthim të shpejtë, dritat e ditës në formë T, tregues dinamikë të drejtimit.

FX

Optika LED e avancuar

Dritat e drejtimit të ditës në formë T-je tërheqin vëmendjen në trafik, fenerët e fuqishëm LED ofrojnë shikueshmëri më të mirë gjatë natës dhe dizajni origjinal i matricës së dritave të pasme krijon një efekt 3D, i cili është një tjetër detaj i shkëlqyeshëm në pamjen e makinës futuriste.

FX

Siluetë futuriste

Silueta e shpejtë dhe e skalitur thekson një karakter sportiv, redukton tërheqjen aerodinamike dhe redukton konsumin e karburantit.

FX

Çati vozitëse

Veturës i jepet një dhunti vizuale shtesë nga çatia vozitëse, dhe efekti arrihet nga përfundimi i zi i shtyllave B dhe shtyllave C dhe xhamat e pasmë të lyer.

KOMODITET SUPERIOR

Sediljet e përparme janë prej lëkure, eko-lëkure me cilësi të lartë dhe janë në përputhje me pamjen e makinave sportive, me një mbështetëse koke të lartë një-pjesëshe dhe mbështetje anësore të përmirësuar në jastëkët e sediljeve.

FX

Sedilje sportive

Sediljet e përparme sportive ngrohen dhe ajrosen, si dhe një sërë rregullimesh elektrike të dizajnuara për komoditetin e shoferit dhe pasagjerit.

FX

Kondicioner i avancuar

Kondicioneri me dy zona krijon një atmosferë komode dhe gjithashtu ju siguron një nivel të lartë pastrimi të ajrit.

DINAMIKA DHE SIGURIA

Si energjia e motorit efikas 1.6 Turbo dhe kutisë së marsheve me 7 shpejtësi me dy tufë sigurojnë dinamikë të shkëlqyer dhe rehati në drejtim.

FX

Performanca mjedisore

Fuqia maksimale e motorit 1.6Turbo është 186 kf, çift rrotullimi maksimal është 290 Nm / 2000-4000 rpm.

FX

Sistemet inteligjente ADAS

ADAS përfshin: kontrollin adaptiv të vozitjes, paralajmërimin e përplasjes përpara, frenimin autonom emergjent, paralajmërimin e largimit nga korsia, asistencën e mbajtjes së korsisë dhe kalimin automatik midis rrezeve të shkurtra dhe të gjata.

FX

Platforma moderne T1X

Platforma ofron më shumë hapësirë ​​të brendshme, si dhe aftësi të shkëlqyer gjeometrike për të lëvizur: pastrimin nga toka, këndet e hyrjes dhe daljes.

TEKNOLOGJITË E AVANCUARA

Brendësia teknologjike e FX-it të ri ka shumë veçori të avancuara: 2 ekrane të dyfishtë me rezolucion të lartë prej 10,25” secila, ndriçim i brendshëm me shumë ngjyra, karikim me valë, akustikë me cilësi të lartë dhe shumë më tepër.

FX

Celes dixhital

Paneli i instrumenteve dhe kompleksi multimedial prezantohen në formën e ekraneve të dyfishta LCD me diagonale 10,25 inç me rezolucion HD dhe mbështetje për Android Auto dhe Apple CarPlay.

FX

Karikimi i telefonit me valë

Moduli i karikimit me valë jo vetëm që karikon në mënyrë efikase, por gjithashtu ju njofton nëse pajisja nuk është e instaluar në folenë e karikimit.

FX

Nisja e motorit në distancë

Teknologjia e nisjes në distancë ju lejon të ndizni motorin me çelësin inteligjent dhe aksesi i përshtatshëm ju lejon të hapni makinën ndërsa afroheni.

Programoni një test drive/Kerkoni një kuotë‚

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.