Mbështetje

Mbështetja e klientit

Chery ofron shërbim me cilësi të lartë ndaj klientit duke marrë komente nga konsumatorët për modelet, shërbimet, rrjetet e shitjeve, ndihmën dhe zgjidhjet.

 

Mbështetje

Ndihmë gjatë rrugës

Chery ofron shërbime tërheqëse "shpëtim 24-orësh", "shpëtim 365 ditësh", si dhe shërbime riparimi emergjent sipas kërkesës. Përveç kësaj, Chery përgatitet mirë për shërbimet, në mënyrë që të zvogëlojë vonesat për klientët, gjë që lehtëson shumë klientët dhe rrit kënaqësinë e tyre.

 

Mbështetje

Pjesë këmbimi origjinale

Me synimin për të ruajtur karakteristika si kënaqësia, komoditeti dhe siguria, Chery ka pajisur modelet e saj me pjesë rezervë origjinale, të cilat plotësojnë plotësisht specifikimet teknike të pajisjes origjinale dhe duhet të jenë zgjidhja ideale për mirëmbajtjen e automjetit tuaj. Përveç kësaj, mund të blini çdo pjesë këmbimi Chery nga ofruesit e shërbimit të autorizuar të Chery.

 

Mbështetje

Garancia dhe mirëmbajtja

Chery garanton që çdo automjet i ri është prodhuar në përputhje me standardet më të larta të prodhimit dhe inspektohet përpara dorëzimit. Për këtë arsye, ne mund të premtojmë se nëse zbulohet një defekt në prodhim gjatë periudhës së garancisë, ai do të riparohet në një qendër shërbimi të autorizuar Chery pa tarifuar asnjë pjesë rezervë dhe/ose kosto pune.

GARANCIA CHERY
GARANCIA CHERY

Periudha e garancisë në vite ose kilometra për të gjithë automjetin, duke përfshirë pjesët e këmbimit dhe kostot e punës do të sigurohet nga Chery.

SHËRBIMI CHERY
SHËRBIMI CHERY

Rrjeti ynë i gjerë i qendrave të shërbimit të vendosura në mbarë botën do të sigurojë vëmendjen dhe sigurinë e aplikacioneve tuaja. Ne përdorim vetëm pjesë rezervë dhe aksesorë origjinalë në çdo shërbim Chery për të ruajtur siç duhet cilësinë e lartë të automjetit tuaj.

NDIHMË CHERY
NDIHMË CHERY

Ne ofrojmë shërbim dhe asistencë 24 orëshe.

RIPARIM & MIRËMBAJTJE
RIPARIM & MIRËMBAJTJE

Procedurat e riparimit, diagramet e lidhjeve me pamje lidhëse, diagramet e kunjave, vendndodhjet e komponentëve, përshkrimet funksionale, informacioni OBD dhe më shumë.

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.