Test Drive i parë i makinave Chery në pistën NAVAK

Pas prezantimit zyrtar të markës Chery për rajonin dhe hapjes së ekspozitës së parë sipas standardeve më të larta, në pistën NAVAK u organizua prezantimi dhe njohja e karakteristikave të drejtimit të automjeteve Chery para mediave.

Të ftuar ishin media jo vetëm nga Shqipëria, por edhe nga Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Bosnja dhe Hercegovina dhe Serbia.

Të gjithë klientët e interesuar patën mundësinë të ndjejnë fuqinë e automjeteve Chery në pistë, në kushte të kontrolluara dhe të shoqëruar nga instruktorë profesionistë.

Stafi miqësor i markës Chery u ngarkua të njihej me karakteristikat e detajuara të mjetit dhe të gjithë të pranishmëve përmes një prezantimi të përgatitur.

Në fillim të prezantimit, para përfaqësuesve të mediave iu drejtua drejtori i përgjithshëm i kompanisë Albanian Motor Company.

Menaxheri i përgjithshëm tha se kjo është një ditë e madhe dhe e rëndësishme për markën Chery dhe se është i bindur se do të jetë në pistën e NAVAK-ut që do të tregojë performancën dhe dizajnin e saj joshës që do të jetë i njohur në rajon.

Modelet FX, Tiggo 7 Pro dhe Tiggo 8 Pro u testuan në pistën NAVAK.

Mediat patën mundësinë të kalonin një test të detajuar me secilin model dhe të shihnin vetë drejtimin, komoditetin dhe performancën e automjetit.

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.