Chery renditet në vendin e parë në eksportet e makinave jashtë Kinës, me një normë rritjeje prej 28%.
  • Gjatë vitit të kaluar, Chery Group ka regjistruar rezultate të konsiderueshme shitjesh dhe një rritje të eksporteve globale, me normën më të lartë të rritjes që e rendit atë në vendin e parë për sa i përket eksporteve të automjeteve të pasagjerëve jashtë Kinës.
  • Tiggo 7 PRO merr pjesën kryesore të shitjeve totale të kompanisë.

Duke parë tregun global të automobilave në vitin 2022, Chery ka treguar performancë të qëndrueshme dhe në rritje ndërsa përballet me shumë sfida. Në 25-vjetorin e themelimit, Chery bëri një hap të madh duke rritur ndjeshëm ritmin e rritjes dhe eksportin e makinave.

Sipas të dhënave të lëshuara nga Shoqata Kineze e Prodhuesve të Automobilave në mesin e 10 prodhuesve më të mirë në vitin 2022, Chery Group u rendit i dyti në industri me një normë rritjeje prej 28.2%, duke tejkaluar ndjeshëm normën mesatare të rritjes së industrisë. Eksportet vjetore të makinave të Kinës arritën në 3,111 milionë automjete, nga të cilat Chery Group eksportoi 452,000 automjete, duke u renditur e para në eksportet e makinave të pasagjerëve nga Kina. Çdo automjet i shtatë i eksportuar nga Kina në vitin 2022 ishte një Chery.

Sot, makina kineze po bëhet shpejt zgjedhja e re për përdoruesit në mbarë botën, si telefonat celularë apo pajisjet shtëpiake të prodhuara në Kinë. Në vitin 2022, Chery Group eksportoi më shumë se 450,000 automjete, një rritje prej 68% krahasuar me një vit më parë. Çdo 70 sekonda mesatarisht, një automjet "Chery-made" u dërgohet klientëve të huaj.

Në të njëjtën kohë, kompania është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve të huaj produktet dhe shërbimet më të mira. Si përfaqësues të produkteve më të mira të serisë FX, TIGGO 7 dhe TIGGO 8 kanë fituar besimin dhe dashurinë e klientëve të huaj.

TIGGO 7 PRO vazhdimisht merr pjesën kryesore në totalin e shitjeve të Chery. Nuk është vetëm modeli më i shitur në Kili, Brazil dhe Afrikën e Jugut, por një makinë që në kohën më të shkurtër ka arritur volumin më të lartë të shitjeve në segmentin e tregut të disa vendeve të Lindjes së Mesme. Ka fituar çmime të shumta që janë tregues i suksesit të modelit që e çoi Chery në tregun botëror.

Si një SUV luksoz urban që ka fituar favorin e elitës së re urbane, TIGGO 7 PRO ka arritur kulmin e shitjeve falë konfigurimit të tij të pasur me teknologji që i mundëson të udhëheqë segmentin.

Si një produkt premium, TIGGO 8 PRO tregon identitetin e tij si një model kryesor në konfigurimin e teknologjisë inteligjente. Në veçanti, ai është i pajisur me 12 funksione ADAS që mundësojnë drejtimin në të gjitha kushtet e motit dhe ndërtojnë një sistem të gjithanshëm sigurie inteligjente për përdoruesit.

Si ylli i parë i serisë së produkteve Chery me teknologjinë më moderne, CHERY FX është i përkushtuar globalisht për nevojat e drejtuesve të rinj me tendencë. Ai shquhet për dizajnin e tij superior dhe pamjen dinamike që fiton favorin e modeleve botërore, përvojën mbresëlënëse të drejtimit inteligjent, teknologjinë inteligjente, cilësinë e lartë që garanton sigurinë me pesë yje.

Bazuar në gjuhën krejt të re të dizajnit "Art in Motion", CHERY FX miraton një pamje të re, e cila përfaqëson natyrën e të rinjve për të shtyrë kufijtë dhe për të luftuar për liri. Me fenerët LED dinamikë të mprehtë në të dyja anët, ndryshimi i dritës dhe hijes krijon një atmosferë fantastiko-shkencore. Linjat e mprehta si një "teh drite" krijojnë një ndjenjë të fortë fuqie dhe lëvizjeje. Përveç kësaj, me një çati të ulur, një fund sportiv të pasmë dhe goma sportive aliazh 18 inç, stili sportiv i CHERY FX është në përputhje me pritshmëritë më të rëndësishme estetike të trendistëve të rinj.

Në kabinën inteligjente CHERY FX, përdoruesi mund të kontrollojë ekzekutimin e saktë të funksioneve të ndryshme të automjetit përmes sistemit Cerence ASR, i cili siguron kontroll të përshtatshëm dhe të shpejtë të multimedias dhe ajrit të kondicionuar. Për më tepër, CHERY FX ka funksionet e zhbllokimit në distancë dhe nisjes së automjetit.

Në procesin e globalizimit, Chery u përmbahet dy parimeve. E para është të ndajmë frytet e bashkëpunimit me vendet dhe partnerët jashtë shtetit, si dhe të jesh një partner i mirëpritur. Parimi i dytë është integrimi në zinxhirin global të industrisë së automobilave, duke promovuar lokalizimin, në kuptimin e integrimit në mjedisin lokal të korporatës si një markë vendase, e cila bashkërisht kontribuon në zhvillimin ekonomik dhe social të vendeve në tregjet e huaja.

Në vitin 2023, me vendosmërinë strategjike të përpjekjes për përparim në një mënyrë të qëndrueshme, Chery Group do të përpiqet të arrijë një rritje më të madhe të vëllimit të shitjeve, pjesës së tregut dhe treguesve të tjerë të suksesit në krahasim me vitin 2022, me një "përshpejtim" që tejkalon shumë mesataren industriale. Ritmi i shndërrimit të Chery Group në një kompani të klasit botëror po përshpejtohet gjithashtu.

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.