Vështrim i përgjithshëm

Vështrim i përgjithshëm

Chery Automobile Co., Ltd. është themeluar në vitin 1997. Është një markë globale automobilash e vendosur në Kinë

Më shumë
Mbështetje

Mbështetje

Mbështetja e klientit Chery ofron shërbim me cilësi të lartë ndaj klientit duke marrë komente nga konsumatorët për modelet, shërbimet, rrjetet e shitjeve, ndihmën dhe zgjidhjet.   Ndihmë gjatë rrugës Chery ofron ...

Më shumë
Chery Automobile upitnik

Chery Automobile upitnik

Hvala Vam što ćete popuniti ovaj upitnik.

Më shumë

www.chery.al përdor cookies (biskotat) dherespekton privacinë tua! Nei përdorimcookies për qëllime të ndryshme siç ështëfunksionaliteti i faqes në internet, përpërvoja sa më të mirë përdoruese, përintegrimin me rrjetet sociale. Duke vazhduar vizitën tuaj në faqen tonë tëinternetit, ju pranoni që përdorni cookies, por jo edhe të dhënat personale.